Custom interactive sales experience

Grafisch Ontwerp
Gebruiker houdt tablet vast met daarop de presentatie.
Klant
Maintenance Partners
Project type
Grafisch Ontwerp
Project jaar
2018
Team
GenomineERD op AWWWARDS
Deze website werd genomineerd op Awwwards voor 'Site of the Day'.
Bekijk de nominatiepagina hieronder.
Ga naar Awwwards

Maintenance Partners is gespecialiseerd in onderhoud en herstelling van roterende machines, transformatoren en turbomachines. Om hun uitgebreide dienstverlening toch eenvoudig aan de man te brengen, wilden de verkopers een interactieve presentatie. Met de software van INTUIFACE ontwierp ik voor hen een handige tool die volledig in de lijn ligt van hun branding. De vertegenwoordiger vindt in de menu’s vlot de juiste informatie en stelt die zo voor aan de klant. De tool is zelfs zo gebruiksvriendelijk dat Maintenance Partners op zijn beursstand tablets zou kunnen voorzien met deze interactieve presentatie.

Enkele foto's van de ervaring op een tablet tegen een rode achtergrond.
No items found.

Nicholas heeft voor ons een totaal nieuwe, dynamische en interactieve sales presentatie gemaakt op het Intuiface platform. Hij heeft hier op creatieve wijze ingespeeld op de ideeën die leefden binnen onze organisatie en realiseerde dit op zeer efficiënte wijze.

Luc Nevejans

Andere Projecten

Maak een afspraak.

Klaar voor een (re)branding? Of zin in een inspirerende babbel om te zien welke mogelijkheden er zijn? Geef je gegevens door en ik contacteer jou!

Bedankt! Ik heb het bericht goed ontvangen en zal je spoedig contacteren!
Oei...Hier is helaas iets mis gegaan. Het is niet gelukt om het bericht te verzenden :(
Webflow professional partner badge