DBS | De Bruyne Stijn

Website Ontwikkeling
Overzicht project DBS op allerlei toestellen.
Klant
Katia Braeckevelt
Project type
Website Ontwikkeling
Project jaar
2021
Team
Ontwerpburo Geel.Anders
GenomineERD op AWWWARDS
Deze website werd genomineerd op Awwwards voor 'Site of the Day'.
Bekijk de nominatiepagina hieronder.
Ga naar Awwwards

Stijn Debruyne installeert sinds 2006 ramen, rolluiken, zonwering en garagepoorten. Al die jaren professionaliseerde hij zich verder door opleidingen te volgen, mee te zijn met vernieuwingen enz. Stijn wou beslist zijn site aanpakken, want de algemene look ervan sloot niet meer aan bij zijn onderneming DBS, die gericht is op de toekomst.

Ook voor dit project sloeg ik de handen in elkaar met Katia van ontwerpburo geel.anders. Zij bedacht het sterke ontwerp; ik bouwde een geoptimaliseerde website in Webflow op zo’n manier dat Stijn gemakkelijk zijn site zélf kan onderhouden en updaten.

Hij kan nu eenvoudig projecten toevoegen om de bezoekers zijn werk te tonen. De animaties worden versterkt door de foto’s van Stijn aan het werk. Deze twee zaken gecombineerd leveren een site op die energiek overkomt. En dat weerspiegelt de dynamiek van DBS; net hoe Stijn zich online wil presenteren!

Presentatie van de website of verschillende toestellen.
No items found.

Met Nicholas maak je zeker een goeie keuze! Hij zet zich 100% in voor elk project! Iets niet kunnen staat niet in zijn woordenboek. We hebben reeds enkele opdrachten samen tot een goed einde gebracht en ik ga zeker niet twijfelen om in de toekomst opnieuw samen te werken!

Katia Braeckevelt

Andere Projecten

Maak een afspraak.

Klaar voor een (re)branding? Of zin in een inspirerende babbel om te zien welke mogelijkheden er zijn? Geef je gegevens door en ik contacteer jou!

Bedankt! Ik heb het bericht goed ontvangen en zal je spoedig contacteren!
Oei...Hier is helaas iets mis gegaan. Het is niet gelukt om het bericht te verzenden :(
Webflow professional partner badge