Zonta

Website Ontwikkeling
Website op desktop.
Klant
Zonta Gent 1
Project type
Website Ontwikkeling
Project jaar
2019
Team
GenomineERD op AWWWARDS
Deze website werd genomineerd op Awwwards voor 'Site of the Day'.
Bekijk de nominatiepagina hieronder.
Ga naar Awwwards

De ngo Zonta International wil vrouwen overal ter wereld empoweren. Ze komen op voor gelijke kansen en het recht op onderwijs voor vrouwen. Ze reiken ook kennis aan over maatschappelijke vraagstukken, zoals gendergerelateerd geweld. De Gentse afdeling van Zonta vroeg mij om een duidelijke website te maken die vrouwen informeert en ook nieuwe leden of fondsen aantrekt. De huisstijl van Zonta International is behouden, maar de content is op maat van de Gentse beweging. Nu kunnen ze hun goede doelen in de kijker plaatsen en activiteiten aankondigen met een overzichtelijke kalender. Bezoekers klikken vanuit de kalender makkelijk door naar een event waarvoor de inschrijving en betaling makkelijk en snel verloopt. Met deze gebruiksvriendelijke site kan Zonta Gent het verschil maken voor vrouwen.

De website wordt weergegeven op tablet, laptop en mobiel.
No items found.

Werken met Nicholas was totaal ’seamless’. Het uiteindelijke resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen zowel qua look & feel als functionaliteiten. Hij zorgde voor een enorme toegevoegde waarde. Een samenwerking waarbij 1 + 1, 3 werd.

Sabine Everaert

Andere Projecten

Maak een afspraak.

Klaar voor een (re)branding? Of zin in een inspirerende babbel om te zien welke mogelijkheden er zijn? Geef je gegevens door en ik contacteer jou!

Bedankt! Ik heb het bericht goed ontvangen en zal je spoedig contacteren!
Oei...Hier is helaas iets mis gegaan. Het is niet gelukt om het bericht te verzenden :(
Webflow professional partner badge